SIN FIN

SIN FIN

viernes, 1 de mayo de 2015

Atreyu a l' Emperadriu Infantil ( carta a una amiga Princesa - Traducido ) X. Atreyu

Estimada Emperadriu Infantil, Senyora dels Desitjos i d' ulls daurats.

Com va tot? Des de aquella nit que et vaig canviar el nom no he tornat a saber de tu. Alguna cosa hem diu que tornes a estar trista i que t' hauran de canviar el nom altre cop per no caure malalta Princesa. Ets bona, innocent i sabia. Sense tu Fantasia acabaria per desapareixer, recordes? Has d'estar bé.

Penso molt en tu. Sempre et tinc present. I vas acabar per inspirar-me a escriure.
I,  entre tu i jo ( com ca dir Jung ) així tinc una de les meves "ombres" ocupada fent alguna cosa més creativa. Ara m'ha donat per escriure en un blog d'aquests moderns.
És molt d'estar per casa, però és una mica una compilació de textos que havia llegit, i que van ajudar-me a creuar tot Fantasia per trobar la teva Torre, per trobar-te a tu. I per poder continuar després pels meus camins amb altra visió renovada i més optimista. Perquè tot va canviant, i tot suma oi?

Aquests escrits van ajudar-me a fugir de drames, històries programades....a no autosugestionar-me de manera tan negativa. Tot el contrari. Et sento en la distància com perduda. I sé que a banda de canviar-te el nom de tant en tant, aquesta feina d'estar bé i no caure malalta dependrà només de tu. 
Com cadascú hem de fer la nostra feina.
Jo ja vaig creuar tot Fantasia, i la Llacuna Trista.... També vaig anar perdent pel camí coses i No podem fer les culpes a ningú. Dependrà només de nosaltres..  els nostres pensaments i accions.
I tot anirà bé Princesa.
Ets l' Emperadriu Infantil d' una Història sense Fi, però amb final Feliç recordes?
Recordar és important.
Jo recordo que quan et vaig conèixer, a tots dos ens "tirava" molt més el cantó Gòtic, que tant ens colpia el cor i el sentiment. I és una part que sempre portarem, que també és i serà nostra. Però al mateix temps també tenim llum a dins. Que també és i serà nostre, sempre. Penso que No hem de triar entre un o altre. 

Poder és portar aquest poti - poti personal el millor possible.
I és aquest cantó que ara miro de treure. Anar cap a la llum també. I Tu tens tantíssima llum que poder et cega Princesa.
Segur que si només parlessin les Ànimes no hi haguera malentesos i tot seria més fàcil. I aquest Pla Corpori no és el millor dels indrets. Però també té moltes coses i plaers bons. També hi ha Amor, Amistat, Llibertat de Pensament ... i a més són una mica la Gràcia d'aquesta vida.
Tu que hem coneixes  ( i a les meves ombres ), saps que No intento convèncer a ningú de Res, de la mateixa manera que ningú m'ha de convèncer  a mi de Res. I ja  saps, a més, quan ens sentim obligats a fer alguna cosa, és pitjor. No ho fem de bona gana. No volem. Sense apologies ni manipulacions.
I jo que et conec una mica també, sé que alguna reflexió que llegeixis et pot ajudar. És curiós.
És una compilació de Textos d' una colla de penjats... que parlaven d´Amor Incondicional i Pau o Llibertat, sense més. D' Auto-responsabilitat i Respecte. Seny i Enteniment. De Natura i Univers.
D'Esperits Eteris Autèntics, que són els que realment Saben i ens hem de poder arribar a escoltar...
El nostre autèntic Jo.
Poder sí  estaven molt penjats, o poder no tant. Poder perque  aquests conceptes, en aquestes societats actuals sonen a bogeria. Però per a mi no ho són.
I tot això es Gràcies també a Tu Princesa. Per mi és com anar escrivint a quatre mans, amb Tu.
I aquí aniré fent Sobirana de Fantasia. Jo estic bé, sí. I sempre estaré per aquí Princesa. Seria molt bonic  poder saber  de tu.
Una forta abraçada i ànims.
El dia que vaig arribar a la teva 

Torre d' Ivori i ens vem conèixer....una altra Història més va començar.
                           Sempre Teu, Atreyu.



        Atreyu a la Emperatriz Infantil

Amada Emperatriz Infantil, Señora de los Deseos de ojos dorados.
Como va todo? Desde aquella noche que te cambié el nombre no he vuelto a saber de ti. Algo me dice que vuelves a estar triste y que te habrán de cambiar el nombre de nuevo para no caer enferma Princesa. Eres buena, inocente y sabía. Sin ti Fantasía acabaría por desaparecer, recuerdas? Tienes que estar bien.
Pienso mucho en ti. Siempre te tengo presente. Y acabaste por inspirarme a escribir.
Y, entre tú y yo (como es decir Jung) así tengo una de mis "sombras" ocupada haciendo algo más creativa. Ahora me ha dado por escribir en un blog de estos modernos.
Es muy de andar por casa, pero es un poco una compilación de textos que había leído, y que ayudarme a cruzar todo Fantasía para encontrar tu Torre, para encontrarte a ti. Y para poder continuar después por mis caminos con otra visión renovada y más optimista. Porque todo va cambiando, y todo suma verdad?
Estos escritos ayudarme a huir de dramas, historias programadas .... no autosugestión me de forma tan negativa. Todo lo contrario. Te siento en la distancia como perdida. Y sé que aparte de cambiarte el nombre de vez en cuando, este trabajo de estar bien y no caer enferma dependerá sólo de ti. Como cada uno tenemos que hacer nuestro trabajo.
Yo ya crucé todo Fantasía, y la Laguna Triste .... También fui perdiendo por el camino cosas y no podemos hacer las culpas a nadie. Dependerá sólo de nosotros .. nuestros pensamientos y acciones.
Y todo irá bien Princesa.
Eres la Emperatriz Infantil de una Historia sin Fin, pero con final feliz recuerdas?
Recordar es importante.
Yo recuerdo que cuando te conocí, a los dos nos "tiraba" mucho más la esquina Gótico, que tanto nos golpea el corazón y el sentimiento. Y es una parte que siempre llevaremos, que también es y será nuestra. Pero al mismo tiempo también tenemos luz dentro. Que también es y será nuestro, siempre. Pienso que no tenemos que elegir entre uno u otro. Poder se llevó este revoltijo - poti personal lo mejor posible.
Y es esta esquina que ahora trato de quitar. Ir hacia la luz también. Y Tú tienes tantísima luz que poder te ciega Princesa.
Seguro que si solo hablaran las Almas no hubiera malentendidos y todo sería más fácil. Y este Plan Corpóreo no es el mejor de los lugares. Pero también tiene muchas cosas y placeres buenos. También hay Amor, Amistad, Libertad de Pensamiento ... y además son un poco la Gracia de esta vida.
Tú que hemos conoces (y mis sombras), sabes que no intento convencer a nadie de Nada, de la misma manera que nadie me ha de convencer de Res. J sabes, además, cuando nos sentimos obligados a hacer algo, es peor. No lo hacemos de buena gana. No queremos.
Y yo que te conozco un poco también, que alguna reflexión que leas te puede ayudar. Es curioso.
Es una compilación de textos de una serie de colgados ... que hablaban de Amor Incondicional y Paz o Libertad, sin más. De Auto-responsabilidad y Respeto. Cordura y entendimiento. De Naturaleza y Universo.
De Espíritus Etéreos Auténticos, que son los que realmente saben y hay que poder llegar a escuchar ...

Nuestro verdadero Yo.
Poder si que estaban muy colgados, o poder no tanto. Porque estos conceptos en estas sociedades actuales suenan a locura. Pero para mí no lo son.
Y todo esto se Gracias también a Ti Princesa. Para mí es como ir escribiendo a cuatro manos, con Ti.
Y aquí iré haciendo Soberana de Fantasía. Yo estoy bien, sí. Y siempre estaré por aquí Princesa.
Un fuerte abrazo y ánimos.
El día que llegué a tu Torre de Marfil y nos conocimos .... otra Historia más comenzó.


                                       Siempre Tuyo, Atreyu.

                                   

1 comentario: